Farrah Abraham vertasi elämäänsä Israelin tilanteeseen – sekoitti hummuksen ja Hamasin keskenään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teiniäitirealitysta aikuisviihteen pariin siirtynyt ja sittemmin lifestyle-vinkkejä jakava Farrah Abraham antaa mielellään mielipiteitään julkisuuteen. Nyt hän on verrannut äskettäistä oikeudenkäyntiään Gazassa käytävään sotaan.

Farrah vertasi oikeudenkäyntiään palestiinalaisen militanttiryhmän Hamasin hyökkäykseen Israelissa 7. lokakuuta. Hän joutui taannoin tukkanuottasille ravintolan vartijan kanssa, ja sai siitä hyvästä nyt ehdollisen tuomion ja yhdyskuntapalvelua. Farrah Abrahamin mukaan hän on kuin Israel, koska joutui omasta mielestään ala-arvoisen viharikoksen uhriksi. Sitten hän vertasi itseään Jerusalemiin ja hänen käsirautoihin laittaneen vartijan yökerhon turvallisuutta Hamasiin.

Huvittavan tilanteesta tekee se, että Farrah kutsui militanttiryhmää virheellisesti hummukseksi. Hummus on kikherneistä valmistettu dippi. Ihmiset kuitenkin tuomitsivat Abrahamin viestin, koska hän vertaa baarista ulos heittämistä kansainväliseen terrorismiin. Katso päivitys tästä.

– Olen Jerusalem ja turvallisuus on kuin valehteleva Hummus, Abraham kirjoitti itseään koskevan uutisen Instagramin kommentteihin.

https://www.instagram.com/p/Cyj-o7aMx4l/