Hummus on herkullinen lisä ateriaan – näin käytät monipuolisesti arkiruoassa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Perinteisesti alkupalojen päälle levitettynä tarjoiltu hummus ei ole saavuttanut vielä pysyvää tilaa suomalaisten ruokapöydistä. Kikherneistä valmistettu tahna sopii erinomaisesti muuallekin kuin voileipäkeksien päälle levitettäväksi.

PureWow on nyt vinkannut tapoja proteiinipitoisen hummuksen käyttämiseen. Hummusta voi käyttää voileipien väliin siveltynä voin sijaan. Hummuksen avulla voi myös leipoa. Sillä voi nimittäin korvata muutaman ruokalusikallisen verran voita brownies-taikinasta.

Hummusta voi käyttää tavallisen dippikastikkeen tavoin osana napostelupöytää tai salaatinkastikkeena. Hummus antaa myös erinomaisen lisän keitettyyn pastaan, jolloin sen voi sekoittaa makaronien joukkoon peston tyyliin. Korvaa pitsakastike hummuksella tai täytä sillä keitettyjä kananmunanpuolikkaita.

https://www.instagram.com/p/ByLWpNdn5KE/

https://www.instagram.com/p/BxPjMP-Ai2z/

https://www.instagram.com/p/BynoM59p-4-/

https://www.instagram.com/p/BykE3WqIrKc/

https://www.instagram.com/p/ByhsjdhFa6v/