Demi Lovato paljastaa: ”Syömishäiriö johti huumeiden yliannostukseen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato otti yliannostuksen heinäkuussa 2018. Hän oli nauttinut fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä. Naisen työntekijät löysivät hänet elottomana ja onnistuivat pelastamaan hänen henkensä ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla.

Nyt nainen on vieraillut malli Ashley Grahamin podcastissa haastateltavana. Demi Lovato kertoo, että hän treenasi liikaa näyttääkseen tietynlaiselta ja sopiakseen muottiin. Päihteet tarjosivat hänelle kuvitteellisen pakokeinon ja rentoutumismuodon ulkonäköpaineiden keskellä. Lovato paljastaa, että hän yritti äärimmäisyyksiin vietyä dieettiä, jotta ei sairastuisi syömishäiriöön, vaikka todellisuudessa juuri nämä asiat johtivat hänen elämänsä syömishäiriöön.

RadarOnlinen mukaan Demi Lovato kuitenkin kiittää Ashley Grahamin kaltaisia naisia, jotka auttavat häntä hyväksymään vartalonsa paremmin. 27-vuotias joutuu taistelemaan riippuvuuttaan vastaan koko loppuelämänsä ajan. Lovato esiintyi ensimmäisen kerran vuoden 2020 Grammy-gaalassa yliannostuksen jälkeen.

https://www.instagram.com/p/B8t1paVhK0m/

https://www.instagram.com/p/B2DLlZ4BfgP/