Somekaunotar alastomana – rehelliset poseeraukset paljastavat somekuvien illuusion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaaalisessa mediassa on viime vuosina nähty monia tapauksia, joissa upeita bikinikuvia itsestään julkaisseet kaunottaret ovat paljastaneet totuuden silmiähivelevien kuviensa taustalta. Nyt doulana työskentelevä Chessie King on noussut sometähdeksi rehellisillä kuvillaan sosiaalisen median poseerauskuvien illuusion.

https://www.instagram.com/p/B_VVNJcpZ0n/

King on julkaissut verkossa jopa alastonkuviaan, joissa kaunotar paljastaa millainen hänen vartalonsa todellisuudessa on. Lisäksi hän on julkaissut kuvia, joissa verrataan vierekkäin someversiota ja rehellistä todellista versiota samasta tilanteesta. Hän haluaa kuvillaan osoittaa, etteivät kaikki sosiaalisessa mediassa ihastusta aikaansaavat naiset ole todellisuudessa aivan niin timmissä kunnossa kuin kuvien perusteella voisi luulla.

Chessie Kingin ajatus rehellisistä kuvista sai alkunsa vuona 2017, kun hän pelkäsi jonkun paljastavan naisen näyttävän todellisuudessa hieman toiselta kuin sosiaalisessa mediassa erittäin suuren suosion saaneissa kuvissaan. Hän päätti paljastaa seuraajilleen millainen hänen vartalonsa todellisuudessa on. Samalla hän halusi pönkittää naisten itsetuntoa. Kuvat ovat saaneet aikaan ihastusta ja nyt hänellä on Instagramissa jo 800.000 seuraajaa. Nyt hän on kirjoittanut aiheesta jo kirjankin.

https://www.instagram.com/p/B1UR_2Jp80j/

https://www.instagram.com/p/B4J71SrJfoU/

https://www.instagram.com/p/B3FmNqUJ_Dz/

https://www.instagram.com/p/B-cr8REpxwX/

https://www.instagram.com/p/B3pnRrkJ_h5/