Unohda limonadit ja mehut – nyt maustetaan vissyä yrteillä ja marjoilla

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Vesi on paras juoma kesään, etenkin jos sen sekaan ujuttaa muutaman suolakiteen. Suomalaisten kodeista löytyy niin sanottuja vissykoneita, jotka tekevät hanavedestä hiilihapotettua juomaa kaappiin. Nyt vettä voi jalostaa hienostuneemmaksi.

Makean limonadin tai mehun sijaan kannattaa suosia janojuomana vissyä. Pane hiilihapotetun veden sekaan mansikoita ja minttua tai sitruunaa ja rosmariinia. Myös kurkku antaa oivan säväyksen vissylle.

Limeviipaleet ja sitruunalohkot sopivat takuuvarmasti raikkaan janojuoman sekaan. Oletko koskaan kokeillut hunajamelonia, ananasta tai jäisiä karpaloita? Ideat ovat rajattomat.

https://www.instagram.com/p/B-q4zEJohba/

https://www.instagram.com/p/B92X6Z6Bq4U/

https://www.instagram.com/p/B9om_hNl2ss/

https://www.instagram.com/p/BnyzRRNle9d/

https://www.instagram.com/p/Besrb97lEqB/

https://www.instagram.com/p/BZnUvQ0g7mU/

https://www.instagram.com/p/CA5wGwent1e/