Näyttelijä Alyssa Milano sairastui koronaan – vasta neljäs testi oli positiivinen

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Alyssa Milano tunnetaan etenkin hänen rooleistaan Melrose Place ja Siskoni on noita -televisiosarjoista. Nyt nainen paljasti Instagram-kanavallaan sairastuneensa koronavirukseen. Milano oli keväällä pitkään sairaana minkä vuoksi hän päätti hakeutua koronatesteihin.

Ensimmäinen testi näytti negatiivista, mutta taudin jatkuessa ja oireiden pahentuessa nainen meni vielä uudelleen testattavaksi. Toinenkin testi näytti kuitenkin negatiivista. Alyssa Milano kuitenkin koki, että hänen oireensa täsmäsivät koronavirukseen, minkä vuoksi hän myöhemmin kävi vielä testeissä, joissa tutkittiin löytyisikö hänen verestään viruksen vasta-ainetta. Kolmaskin testi näytti negatiivista.

Näyttelijätär jakoi itsestään Instagramissa kuvan, jossa hänet nähdään hengityskoneessa. Milano kertoi olleensa huhtikuussa sairaampi kuin koskaan aiemmin elämässään. 47-vuotiaalla oli kaikki koronaviruksen oireet. Oireiden pitkittyessä jo neljän kuukauden ajan nainen meni vielä kerran testeihin. Nyt vasta-aineita mittaava testi tulikin takaisin positiivisena.

https://www.instagram.com/p/CDhQ43NgP02/