Temptation Islandista tuttu Eveliina onnettomuudessa – julkaisi rajut kuvat somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen. Julkkisparin elämää saadaan seurata nykyisin sosiaalisessa mediassa, jossa he jakavat runsaasti materiaalia. Nyt Eveliina on joutunut onnettomuuteen ja julkaissut kuvat seurauksista verkossa.

https://www.instagram.com/p/CFmKhrRC9b2/

Eveliina kertoo joutuneensa reilu viikko sitten onnettomuuteen, jossa hän lensi sateella skootterin päältä risteyksessä asfalttiin. Pitkä paita ja pitkät housut suojasivat hieman, mutta jalassa olleet sandaalit eivät. Niinpä Uosukaisen jalka sai huomattavia ruhjeita. Eveliina itse totesi enkeleiden olleen matkassa, kun ei käynyt pahemmin. Loukkaantuneella jalalla ei aluksi pystynyt edes kävellä, mutta nyt tilanne on jo hieman parempi. Taannoin Eveliina kirjoitti osuvasti sosiaalisesta mediasta ja ulkonäköpaineista.

– Nyky somemaailma luo paljon ulkonäköpaineita, kun Instagram on täynnä bikinimallien kuvia ja siloteltuja ihoja. Oikeasti vika ei ole edes sinussa, vaan niissä ihanteissa mitä meille luodaan. Sen vuoksi saatetaan pitää jopa normaalia painoa ja jokaiselta tietyssä asennossa löytyviä vatsamakkaroita lihavuutena. Isoin ongelma on kuitenkin pään sisällä, eikä silmien välissä. Siitä kertoo jo sekin, kuin esimerkiksi ihanne kroppa on ympäri maailman hyvin erilainen. Ja yleensä se on vielä sellanen, kuin suurin osa sen maan väestöstä on. Sun kropan ei tarvi olla samanlainen kuin kaikilla muilla eikä se oo silti yhtään huonompi, Eveliina kirjoitti.

Kirjoituksensa lopuksi Eveliinalla toivoo, että jatkossa jokainen julkaisisi itsestään myös niitä kuvia, joissa kaikki ei näytä aivan täydelliseltä. Lisäksi hänellä on tärkeää asiaa jokaiselle somessa kuviaan julkaisevalle.

– Mun on hyvä olla kropassani nykyään. Ajoittain oon välillä tuhdimmassa kunnossa kun joskus taas timmimmässä – oon oppinut tykkään molemmista. Edes vatsamakkarat kuvissa ei enää haittaa ja ymmärrän sen, että kroppa muuttuu ja se on ihan ok. Kunhan hyvinvointi pysyy, niin ei huolta aiheen. Sen sijaan, että lähtisit laihduttamaan kauneusihanteiden vuoksi, työstä ennemmin asiaa sun oman päänsisällä. Ja jos silti haluat muutosta kroppaasi, mee hyvinvointi ja terveys edellä – ei muiden mielipiteet.