Kim Kardashian paljasti asenteensa tavaroihin muuttuneen täysin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kim Kardashian oli Jay Shettyn podcastin vieraana. Naisen tunnin mittainen haastattelu on saanut melko vaihtelevan vastaanoton. Osa ihmisistä on sitä mieltä, että Kardashianin henkinen kasvu on inspiroivaa, osa ihmisistä sen sijaan ajattelee, että tähti yrittää liikaa vaikuttaakseen nöyrältä ja ollakseen samaistuttava.

Jay Shetty jakoi hänen TikTok-kanavallaan videoleikkeen haastattelusta. Videolla Kim Kardashian kertoo miten hänen näkemyksensä elämästä on muuttunut. Nainen kertoo asuvansa lastensa kanssa alueella, jossa on paljon maastopaloja. Hän on joutunut pakkaamaan neljä kertaa kaiken mukaansa ja lähtemään lapset kainalossa hotelliin mahdollista talon palamista pakoon.

Ensimmäisellä kerralla tähti pakkasi mukaansa valtavat määrät suunnittelijoiden tekemiä kalliita vaatteita, asusteita ja koruja, joita hän säilytti hotellihuoneissa. Sen lisäksi hän otti mukaansa valokuvat ja muistoesineet. Toisella kerralla hän otti vain tärkeimmät ja arvokkaimmat vaatteet, kengät ja laukut, muistoesineet ja valokuvat.

Kolmannella kerralla tähti päättikin jo jättää lähes kaiken tulipalon armoille ja pakkasi mukaansa vain valokuvat ja muutaman muistoesineen. Neljännellä kerralla Kim Kardashian päätti jättää taloon aivan kaiken. Hän otti mukaansa vain lapset, koska he ovat ainoa asia millä on merkitystä.

Jotkut ovat olleet sitä mieltä, että Kim Kardashian on oppinut elämästään paljon ja arvostaa nyt oikeita asioita. Suurin osa on kuitenkin kommentoinut, että muuttuneeseen ajatusmalliin vaikuttaa se, että Kim Kardashian on niin rikas, että hän tietää pystyvänsä ostamaan kaiken menettämänsä tilalle uudet asiat. Eri tilanne olisi köyhillä, joilla tulipalon jälkeen ei olisi tavaroita, vaatteita, kotia eikä rahaa. Hotellihuoneista puhumattakaan.

@jayshetty My full interview with @Kim Kardashian ♬ Reflection – Musik Bayi ID