Stara BB-Leina 2012

Viihdeuutiset

BB-Leina riisui – tässäkö tuleva missikaunotar?

Big Brother -talossa viime vuoden tuotantokaudella asunut BB-Leina, eli Leina Ogihara, nähdään parhaillaan poseeraamassa missikilpailun näyttävissä kuvissa. Leina on ehtinyt vilahdella julkisuudessa jo vuosien ajan, mutta tänään hänestä voi tulla vielä missi.

Tänään Helsingissä valitaan nimittäin Miss Helsinki 2013, ja Leina on mukana kilpailun finaalissa. Hän on poseerannut kisan esittelykuvissa muun muassa yläosattomissa ja paljastavissa alusvaatteissa.

Puoliksi japanilainen BB-Leina nähdään verkossa paljastavassa asussa myös Moto Festival 2012 -tapahtuman mainosvideolla. Hän ei ole jättänyt julkista uraansa pelkkiin mainos- ja musiikkivideoihin sekä Miss Helsinki -kilpailuun, sillä Leina on myös lahjakas laulajatar. Leina on vieraillut laulajana esimerkiksi Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jokunen vuosi sitten julkaistulla Mitä jos -kappaleella sekä näyttelee jättisuosion saaneella Lordin Hard Rock Hallelujah -videolla.

Viihdeuutiset

Miss Helsinki 2013 -finalistit näyttävissä kuvissa

Suomessa järjestetään perinteikkään Miss Suomi -kilpailun lisäksi myös kymmeniä muita missikilpailuja ja -äänestyksiä, joista eräs on Staran vuosittainen Miss Pop. Parhaillaan haussa on pääkaupungin kauneimman missikaunottaren titteli.

Miss Helsinki -kilpailijat esiteltiin taannoin Helsingissä järjestetyssä tilaisuudessa, ja nyt näyttävät kaunottaret poseeraavat rohkeissa läpikuultavissa alusasuissa. Miss Helsinki 2013 valitaan Helsingin Apollossa 30. tammikuuta järjestettävässä finaalissa.

Miss Helsinki 2013 kilpailijat:

1. Kelly Kalonji 166 cm
2. Marianne Hirvelä 167 cm
3. Leina Ogihara 168cm
4. Sara Kaistinen 170 cm
5. Mira Huttunen 172 cm
6. Adeliina Kaasalainen 172 cm
7. Miriam Concalves 173 cm
8. Krista Niskanen 175 cm
9. Iina Immonen 176 cm
10. Carola Miller 178 cm

Meikit: Meikit.com / NVEY
Hiukset: Studio Gyyli / Label M
Kynnet: Kynnet.com / Spa Ritual
Pitsibodyt: Ladyshop.fi
Korut: Ibero

Viihdeuutiset

Miss Helsinki 2013 -finalistit topless-kuvissa

Suomessa järjestetään perinteikkään Miss Suomi -kilpailun lisäksi myös kymmeniä muita missikilpailuja ja -äänestyksiä, joista eräs on Staran vuosittainen Miss Pop. Parhaillaan haussa on pääkaupungin kauneimman missikaunottaren titteli.

Miss Helsinki -kilpailijat on nyt esitelty eilen Helsingissä järjestetyssä tilaisuudessa. Näyttävät kaunottaret poseeraavat kilpailijoiden esittelykuvissa rohkeasti yläosattomissa. Miss Helsinki 2013 valitaan Helsingin Apollossa 30. tammikuuta järjestettävässä finaalissa.

Miss Helsinki 2013 kilpailijat:

1. Kelly Kalonji 166 cm
2. Marianne Hirvelä 167 cm
3. Leina Ogihara 168cm
4. Sara Kaistinen 170 cm
5. Mira Huttunen 172 cm
6. Adeliina Kaasalainen 172 cm
7. Miriam Concalves 173 cm
8. Krista Niskanen 175 cm
9. Iina Immonen 176 cm
10. Carola Miller 178 cm

Hiukset: Studio Gyyli
Meikki: meikit. com / NVEY
Kynnet: Kynnet.com / Spa Ritual
Korut: Ibero

Viihdeuutiset

Leina Ogihara yläosattomissa – missiposeeraukset julki

Big Brother -talossa kuluvalla tuotantokaudella asunut BB-Leina, eli Leina Ogihara, nähdään parhaillaan poseeraamassa missikilpailun näyttävissä kuvissa. Syyskuun puolivälissä BB-talosta kotiin passitettu neitokainen yllättyi, kun häätöhetkellä televisiokatsojille esiteltiin myös hänen paljaita rintojaan.

Nyt Leina Ogihara on mukana Miss Helsinki -kilpailussa, jonka finalistien esittelykuvissa hän poseeraa estottomasti yläosattomissa.

Kuva: Miss Helsinki

Puoliksi japanilainen BB-Leina nähdään verkossa paljastavassa asussa myös Moto Festival 2012 -tapahtuman mainosvideolla. Hän ei ole jättänyt julkista uraansa pelkkiin mainos- ja musiikkivideoihin sekä Miss Helsinki -kilpailuun, sillä Leina on myös lahjakas laulajatar. Leina on vieraillut laulajana esimerkiksi Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jokunen vuosi sitten julkaistulla Mitä jos -kappaleella.

Kuva: Miss Helsinki
Big Brother

Yllätysvieras Uniikki toi kyyneleet BB-Leinan silmiin: ”Siinä oli mun ensirakkaus!”

Big Brother -asukkaat saivat juuri taloon todellisen yllätysvieraan, kun hiphop-tähti Uniikki asteli taloon esiintymään. Erityisen suuri yllätys oli BB-Leinalle, joka on aikoinaan seurustellut Uniikin kanssa ja menettänyt tälle aikoinaan myös neitsyytensä.

Asukkaiden päästyä tehtäväalueelle Leina näki lavalla mainosartisti Kristalin kanssa lavalla seisoneen Uniikin ja kyyneleet tulvivat välittömästi neitokaisen silmiin. Varsinaista kontektia exien välillä ei kuitenkaan tullut – ainakaan näkyvästi.

Keikalla nähtiin rutkasti näyttävää pyrotekniikkaa. Esityksen aikana yleisön päälle ammuttiin myös suurehko määrä leikkirahaa, jota BB-Tomi ryhtyi kiireenvilkkaa keräämään maasta. Esiintymisen päätyttyä Leina vuodatti yhä kyyneleitä.

– Siinä oli mun ensirakkaus! Mun ensimmäinen poikaystävä! Se esiintyjä. Tuli ihan yllätyksenä, Leina kertoi asukkaille itkunsa syystä.

– Ai kuka niistä? Onkse sun ex boyfriend? Jonna I ihmetteli.

– Noi on onnenkyyneleitä, Sarah totesi.

– En mä tajua mistä nää tulee. Me oltiin yhdessä, kun mä olin 15-vuotias. Me ollaan edelleen hyviä kavereita, Leina kertoi.

Kerroimme aiemmin, että esiintyminen ei tullut asukkaille enää yllätyksenä, sillä tuotanto mokasi päästämällä asukkaat ulos soundcheckin aikaan. Ulkona olleet asukkaat huomasivat välittömästi, että kyseessä oli juuri Kristal. Isoveli määräsi asukkaat takaisin sisään ja hetken päästä talon terassille ilmestyi kolme pulloa Cristal-shampanjaa ja kolme lasia.

Big Brother

Tylsin BB-kausi ikinä: ”Onko tää aina ollut tällaista?”

Big Brother -tuotantokautta on nyt takana hieman reilu viikko, ja talossa on tapahtunut jo esimerkiksi valehäätö ja tuotannon kätyrin paljastuminen. Ne eivät ole kuitenkaan muuttaneet sitä, että asukkaiden näkökulmasta kausi on alkanut tylsästi.

Asukkaat ovat nimittäin odottaneet etukäteen saavansa monipuolista tekemistä, mutta toisin on kuitenkin käynyt.

– Täällä ei ole kyllä mitään aktiviteettia. Onko tää aina ollut tällaista, Leina ihmetteli ääneen.

– Mä oon joskus katellut noita kausia ja miettinyt että kuinka ne on noin jumalattoman väsyneitä. Kyllä sen nyt ymmärtää. Tietty saishan tässä nyt näitä harjoitella ja mennä, mutta sit ei olisi enää mitään mitä pudottaa, kun harjoittelussa on jo pudotettu kaikki, Ira totesi.

Sunnuntain suorassa lähetyksessä asukkailta kysyttiin miksi he eivät keksi talossa tekemistä. Kysymys oli kuitenkin harhaanjohtava, sillä asukkaat ovat kehitelleet itselleen paljonkin tekemistä. Isoveli on kuitenkin kieltänyt asukkaiden keksimät puuhat yksi toisensa jälkeen ja ilmoittanut niiden olevan sääntörikkomuksia.

– Oikein vi**tti se kysymys, kun kysyttiin että ettekö te voi tehdä siellä mitään, Tommi ihmetteli.

– Kyllähän tässä on joku yrittänytkin tehdä jotain. Mut sit on kuulutettu, että rikotte sääntöjä. Ehkä ne on nää keskustelut, mitä ne haluaa, Ira pohti.

– Ja meidän hajoaminen, Tommi totesi.

– Kukahan kilahtaa ensimmäiseksi? Ira kysyi.

– Mä mietin just ihan samaa! Musta tuntuu, että se on Ellu tai Anne, Leina vastasi.

Big Brother

BB-Leinan rinnat huomattiin kyllä

Big Brother -talossa järjestettiin eilen miesten iloksi muotinäytös, johon kaikkien talon naisten tuli osallistua vähintään kahdella eri asukokonaisuudella. Tunnissa kasattu näytös onnistui yli odotusten.

Kuva: Sub

Talon miesten iloksi järjestetty muotinäytös marssitti lavalle naisasukkaita myös vähäpukeisena, ja erityisesti yksi naisista onnistui saamaan miesten jakamattoman huomion. BB-Leina nimittäin esiintyi alusvaatteisillaan, ja näky sai miesten silmät nauliintumaan neitokaisen vartaloon.

Big Brother

BB-Leina muodokkaana musikkivideolla – ja laulajana

Kerroimme hetki sitten, että tuore BB-kilpailija Leina on miljoonille tuttu kasvo jo entuudestaan, sillä hänet on nähty Lordin Hard Rock Hallelujah -euroviisuhitin musiikkivideon päätähtenä ja lisäksi Leina keikistelee Mokoma-yhtyeen videolla bikineissä.

Puoliksi japanilainen Big Brother -kaunotar nähdään verkossa Moto Festival 2012 -tapahtuman mainosvideolla keikistelemässä muodokkaana ja paljastavassa avonaisessa asussa.

Leina ei ole jättänyt julkista uraansa pelkkiin mainos- ja musiikkivideoihin sekä Miss Helsinki -kilpailuun, sillä hän on myös lahjakas laulajatar. Leina on nimittäin vieraillut laulajana esimerkiksi Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jokunen vuosi sitten julkaistulla Mitä jos -kappaleella.