Stara Katri Sorsa

Viihdeuutiset

Viidakon tähtönen avautuu Optiossa: ”Olen varoittava esimerkki”

Julkkiskaunotar Katri Sorsa kertoo BlogBookin huippusuositussa blogissaan elämästään tavalla, joka aiheuttaa keskustelua viikko viikon jälkeen. Nyt Sorsa kertoo kauneusleikkauksistaan Optio-lehden haastattelussa.

BlogBook
Kuva: Katri Sorsa, BlogBook

Katri Sorsa kertoo miksi ja miten on aikoinaan muokannut vartaloaan, koska halusi muokata itsestään miesten haaveiden kohteen. Uusi mies kuitenkin muutti kaiken. Nyt Katri paljasti aikovansa poistattaa silikonit rinnoistaan, kun hän lopettaa poikansa imettämisen.

– En kadu toimenpiteitä, koska ilman niitä en olisi minä. Olen kuitenkin varoittava esimerkki kuinka nuoruudessa otetut alastonkuvat seuraavat koko loppuelämän. Niitä ei saa internetistä koskaan poistettua, Katri Sorsa kertoo Optiossa.

Taannoin Sorsa paljasti blogissaan ottaneensa alapään sokeroinnin samalla käynnillä, kun hänen poikansa hiukset leikattiin. Realityjulkkiksen mukaan hän ei ole koskaan arastellut alastomuutta eikä esimerkiksi gynekologin vastaanotolla.

– Ennen Eliasta halusin, että alapääni on aina karvaton. Nyt haluan, että siinä on siisti viiva, koska mielestäni se on naisellinen. Sasu myös tykkää. Sokerointi sopii täydellisesti laiskalle kotiäidille. Se on helppoa ja huoletonta… ja mielestäni liian ”vaiettua”, Katri Sorsa kirjoitti BlogBookissa.

Viihdeuutiset

Katri Sorsa otti brasilialaisen bikinisokeroinnin – julkaisi rohkeat kuvat

Julkkiskaunotar Katri Sorsa kertoo BlogBookin huippusuositussa blogissaan elämästään tavalla, joka aiheuttaa keskustelua viikko viikon jälkeen. Tällä kertaa Sorsa on käynyt poistattamassa häpykarvoituksensa brasilialaisessa bikinisokeroinnissa ja kertoo siitä kuvien kera.

Blogissaan Katri kertoo ottaneensa sokeroinnin samalla käynnillä, kun hänen poikansa hiukset leikattiin. Realityjulkkiksen mukaan hän ei ole koskaan arastellut alastomuutta eikä esimerkiksi gynekologin vastaanotolla.

– Ennen Eliasta halusin, että alapääni on aina karvaton. Nyt haluan, että siinä on siisti viiva, koska mielestäni se on naisellinen. Sasu myös tykkää. Sokerointi sopii täydellisesti laiskalle kotiäidille. Se on helppoa ja huoletonta… ja mielestäni liian ”vaiettua”, Katri Sorsa kirjoittaa blogissaan.

Viihdeuutiset

Katri Sorsan pysäyttävä kirjoitus: ”Köyhän ja ruman ihmisen joulu”

Lukemattomissa suomalaisissa kodeissa kuluvaa joulua on vietetty muun kuin yltäkylläisyyden ja lahjavuorten merkeissä. Toisille ihmisille onnellisuus on pääasiassa rahaa ja omaisuutta, kun toisille se on rakkautta, läheisyyttä ja yhdessäoloa. Julkkiskaunotar Katri Sorsa kuuluu jälkimmäiseen joukkoon ja on siitä ylpeä.

Katri Sorsa kertoo BlogBookin huippusuositussa blogissaan saaneensa nimettömän palautteen, jossa hänen kerrottiin olevan köyhä ja ruma. Nyt Katri avaa hieman omaa näkemystään siitä miten hän viettää jouluaan. Kirjoituksen otsikkona on Köyhän ja ruman ihmisen joulu.

– Emme juhli joulua lahjoilla. Käytämme myös aina kierrätettyjä koristeita. Joulussa ei ole kyse tavarasta. Lapsilla on muutenkin liikaa tavaroita. Joulu on meille yhdessäoloa ja kunnioitusta, Katri Sorsa kirjoittaa.

Samalla Sorsa muistelee aikoja, jolloin omaisuus ja pinnallisuus olivat hänelle vielä onnellisuuden synonyymejä.

– Kun katson ajassa taaksepäin säälin itseäni. En edes muista, missä vaiheessa olen menettänyt itseni materiaalille. Vielä tänäkin päivänä somessa näkyy paljon julkkiksia kenellä on merkkilaukkuja. Osalle heistä näyttäytyminen ja merkit ovat kaikki kaikessa. Sosiaaliseen mediaan laitetaan aina kuvia vain siitä pinnasta.

Viihdeuutiset

Viidakon tähtönen alastomana rajussa kuvassa: ”Raiskauksen monet kasvot”

Suomalaisille chat-juontajana ja Viidakon tähtöset -realitytähtenä tunnetuksi tullut Katri Sorsa nähtiin taannoin myös suositun viihdeohjelman spin off -nettisarjassa Espanjan Aurinkorannikolla. Nyt hän on julkaissut Blogbookin blogissaan rankan kirjoituksen vakavasta aiheesta.

Melko tuore perheenäiti Sorsa viittaa kirjoituksessaan Viivi Katarinen suurta huomiota saaneeseen kirjoitukseen raiskauksesta ja kertoo miten häntä uhkailtiin raiskauksella.

– Kun olin parikymppinen käytin paljon paljastavia vaatteita. Juonsin siihen aikaan yö-chatteja ja muistan saaneeni paljon viestejä, missä uhattiin raiskata, koska ”kerjäsin” sitä! Still not asking for it näkyy maailmalla, mutta nyt haluan sen näkyvän myös Suomessa, Katri Sorsa kirjoittaa.

Viihdeuutiset

Katri Sorsa alastomana solariumissa – julkaisi kuvan netissä

Suomalaisille chat-juontajana ja Viidakon tähtöset -realitytähtenä tunnetuksi tullut Katri Sorsa nähtiin taannoin myös suositun viihdeohjelman spin off -nettisarjassa seikkailemassa Espanjan Aurinkorannikolla. Nyt hänet nähdään rohkeassa nettikuvassa.

Melko tuore perheenäiti Sorsa julkaisi eilen Instagramissa kuvan itsestään solariumissa alastomana ja ilman suojalaseja. Kuvatekstissä hän totesi, että ”Kohta musta tulee taas terveen näköinen eikä vain imettävä haamu”.

Taannoin Sorsa otti realitysarjan kuvauksissa tatuoinnin intiimialueelleen. Toimenpide oli neitokaisen mukaan melko kivulias.

– Se oli ihan kuin olisi veitsellä vedetty alapäähän, mut mitä mä en mun miehen takia tekisi. Mä soitin mun miehelle, että mä oon nyt ottanut sen tatuoinnin, kun se on kans tosi herkkä vähän niin kuin minä. Me aina itketään yhdessä, Katri Sorsa kertoi Aurinkorannan tähtöset -nettiohjelmassa.