Supertähdet sunnuntaina Kaivarissa

Viihdeuutiset · Stara.fiEnsi sunnuntaina nähdään kesän suurin ulkoilmakonsertti Helsingin Kaivopuistossa, kun jokavuotinen Kaivarin Kesäkonsertti jyrähtää jälleen käyntiin. Tänä vuonna mukana on kotimaisten tähtien lisäksi mm. Spice Girlsistä tuttu Melanie C sekä alkuvuoden suosituin ulkomainen hittiartisti K-Maro.

Ulkomaisten tähtien joukkoon mahtuu myös ruotsalainen, äskettäin hienon paluun tehnyt, Robyn. Kotimaisista tähdistä Kaivarin lavalle nousevat sunnuntaina ainakin Technicolour, 69 Eyes, Indica, LAB ja Hanna Pakarinen.

Useana vuonna mukana on ollut myös supertähtiä, jotka ovat olleet yllätysesiintyjiä. Tänä vuonna Stara.fi:n toimitus ei saanut vihiä mahdollisista yllätyksistä, mutta niitäkin lienee tarjolla.

Helsinki-päivänä järjestettävän konsertin järjestää yhteistyössä Radio NRJ ja Helsingin Nuorisoasiainkeskus. Järjestäjät korostavat, että paikalle kannattaa suunnata jalkaisin tai julkisilla kulkuvälineillä. Konsertti on ilmainen ja se alkaa kello 14.00. Konsertti televisioidaan ja nähdään myöhemmin Nelosella.