Carmen Electra erosi Pussycat Dollsista rahan takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Carmen Electra on kertonut eronneensa The Pussycat Dolls -yhtyeestä rahan takia. Hän erosi seksikkäästä tyttöbändistä, koska ei mielestään saanut siitä tarpeeksi korvausta maksaakseen laskunsa.

Entinen Baywatch -tähti esiintyi yhtyeen kanssa Los Angelesissa ja Las Vegasissa peräti kahden vuoden ajan, mutta jätti yhtyeen ennen sen kansainvälistä läpimurtoa. Electran eron jälkeen yhtye nousi hittilistojen kärkeen kappaleellaan Don´t Cha.

– Olin yhtyeen jäsen kahden vuoden ajan ja olin mukana jokaisessa esiintymisessä. Myös niillä keikoilla, jotka teimme Gwen Stefanin ja Christina Aguileran kanssa. Ne olivat todella hauskoja esiintymisiä, Carmen Electra kertoi.

– Mutta lopulta en enää voinut olla mukana projektissa taloudellisista syistä. Tiemme erosivat ja jatkoin elokuvaurallani. Jatkaminen olisi ollut taloudellinen uhraus, johon minulla ei olisi ollut varaa, sillä laskut pitää maksaa.

Nykyisin The Pussycat Dolls menestyy hienosti sekä Yhdysvalloissa että muualla maailmassa. Myös keikkaliksat ja levyjen tuotot ovat nykyisin täysin eri luokkaa kuin Carmen Electran aikaan.

The Pussycat Dolls on tällä hetkellä kuuden naisen ryhmä, joka on tavallisen bändin sijaan ennemminkin esiintyjäryhmä. Viime vuonna läpimurtonsa tehneen ryhmän jäsenissä on ollut huimasti vaihtuvuuttaa ja ainakin kahdeksan naista on jo jättänyt yhtyeen. Osa heistä oli alunperinkin mukana vain vierailijana.