Hiphop-tähti Proofin uhri kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikon tiistaina ampumavälikohtauksessa kuolleen hiphop-tähti Proofin ampumaksi joutunut 35-vuotias Keith Bender Jr. on kuollut päähän saamiinsa vammoihin, sairaalan tiedottaja Wende Berry ilmoitti eilen illalla. Bender taisteli hengestään viikon ajan detroitilaisessa sairaalassa.

Ampumavälikohtaus tapahtui varhain tiistaiaamuna detroitilaisen Triple C -yökerhon edustalla. Proof iski Benerin maahan ja ampui tätä päähän, mutta menehtyi pian itse ravintolan vahtimestarin ampumiin luoteihin. Tapahtumapaikka on tuttu Eminemin 8 Mile -elokuvasta.

Proofin surmannut vahtimestari Mario Etheridge oli Benderin 28-vuotias serkku. Hän ilmoittautui poliisille muutaman päivän pakomatkan jälkeen.

Nyt Etheridgen asianajaja vetoaa itsesuojeluun. Michiganin lain mukaan saa käyttää kuolettavaa voimaa, mikäli suojelee sillä omaa tai toisen henkeä. Näin ollen Proofin ampuja voi selvitä jopa kokonaan ilman rangaistusta. Syyttäjä Kym Worthy voi kuitenkin vielä syyttää vahtimestaria myös murhasta.