Carmen Electra: Olen ylpeästi hölmö! Lue haastattelu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tapasi Scary Movie -elokuvissakin nähtävän povipommi-näyttelijä Carmen Electran Lontoossa. Supertähti kertoi haastattelussa osaavansa nauraa avoimesti myös itselleen.

Carmen Electran Scary Movie -roolien perustana on pilanteko hänen oman seksikkään imagonsa kustannuksella. Electra pitää asiaa kuitenkin ainoastaan positiivisena kohteliaisuutena. Hän tunnustaa olevansa ensimmäisten ihmisten joukossa nauramassa itselleen ja tempauksilleen.

Scary Movie -elokuvien periaatteena on nauraa kaikille mahdollisille asioille, myös leffojen näyttelijöille. Koska en ota itseäni vakavasti, en murehdi imagoni tai ihmisten mielipiteiden suhteen. Huumorintajuni ei joudu koskaan koetukselle. Olen ylpeästi hieman hölmö ihminen, Carmen kertoi Staralle.

Lue Carmen Electran koko haastattelu tästä.