Hansonin nuorin jäsen naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teiniyhtye Hansonin artistiveljesten nuorin jäsen Zac Hanson menee tänään naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Kate Tuckerin kanssa Atlantassa, Yhdysvalloissa.

– Pariskunta menee naimisiin intiimissä seremoniassa, jossa on läsnä vain perheenjäsenet ja ystäviä, yhtyeen tiedottaja Katie McNeil kertoi uutistoimisto AP:lle.

20-vuotias Zac ja 22-vuotias Kate ovat seurustelleet viisi vuotta.

Hansonin veljesten muodostama yhtye nousi maailman musiikkilistoille vuonna 1997 hittikappaleellaan MMMBop, joka nosti myös Middle of Nowhere -esikoisalbumin listojen kärkeen ympäri maailmaa. Ykkössijan albumi saavutti esimerkiksi Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Kaksi vuotta sitten yhtye teki paluuta, mutta teini-yhtyeen uusi tuleminen ei ottanut kansainvälisesti tuulta alleen. Kolmen kuukauden kiertueen lisäksi yhtye julkaisi myös Underneath -albumin, joka myi Yhdysvalloissa kuitenkin kultalevyn verran. Parhaillaan yhtye työstää seuraavaa levyään.

Aiemmin Hansoneista on naimisiin mennyt Zacin isoveli Taylor, jolla on vaimonsa Natalien kanssa kaksi lasta; 3-vuotias Jordan Ezra ja 1-vuotias Penelope Anne.