Lehdet eivät halua maksaa Suri Cruisen kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tom Cruisen ja Katie Holmesin äskettäin syntynyt tytär Suri Cruise ei kiinnosta mediaa läheskään yhtä paljon kuin esimerkiksi Angelina Jolien ja Brad Pittin esikoinen, jonka ensimmäisistä kuvista maksettiin miljoonia dollareita.

Suri Cruisen kuvia ei ole vielä mediassa näkynyt, mutta syynä ei ole perheen suojeleminen, vaan se, että lapsen kuvat eivät ole kiinnostaneet lehtiä niin paljon, että ne olisivat valmiit maksamaan niiden yksinoikeudesta. Lapsesta otettiin äskettäin ensimmäinen virallinen kuvasarja, jota tarjottiin useille julkkislehdille ja WireImage-kuvatoimistolle, mutta yksikään julkaisu ei halunnut maksaa kuvista, yhdysvaltalainen Fox News uutisoi.

Kuvia on tähän mennessä kaupattu tuloksetta ainakin People, US Weekly, Star ja In Touch -lehdille. Seuraavaksi kuvista tullaan ilmeisesti järjestämään jonkinlainen huutokauppa.