Mutta missä on Suri Cruise?!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes saivat perheenlisäystä tarkalleen 80 päivää ja 8 tuntia sitten, mutta tytär Suri Cruise pysyy edelleen tiukasti julkisuudelta piilossa.

Suri Cruisen vauvakuvat eivät menneet kaupaksi, pariskunnan lähimpien ystävien vierailut on peruttu, häiden aikataulu venyy entisestään eikä kenellään tunnu olevan havaintoja kolmen kuukauden ikäisestä tyttölapsesta.

US Weekly -lehden mukaan Cruise ei ole päästänyt edes lähimpiä skientologiaystäviään John Travoltaa, Kelly Prestonia ja Lisa Marie Presley’a tapaamaan lasta. Yrityksistä huolimatta myös Jada ja Will Smith ovat jääneet oven ulkopuolelle.

– Heillä on jokaisella soittokerralla eri syy siihen, miksi lasta ei päästä tapaamaan. Joko Tom on kiireinen tai Katie voi huonosti. Heidän mielestään se on kummallista, lähde kertoi Smithien tunnelmista.

Kesäkuussa WireImage -kuvatoimisto ilmoitti useille lehdille, että Suri Cruisen ensimmäisistä virallisista valokuvista järjestetään huutokauppa. Päivää ennen huutokaupan alkua toimisto kuitenkin ilmoitti lehdille, ettei kuvia olekaan myynnissä. Nyt Yhdysvalloissa ihmetellään jo julkisesti moista salailua ja häiden siirtämistä.

Toinen julkkispariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt toivat esikoisensa hallitusti julkisuuteen vain kahden viikon kuluttua syntymästä.