Tuottaja: Krokotiilimiehen kuolinkamppailua ei nähdä koskaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina keihäsrauskun iskuun Australiassa kuolleen krokotiilimies Steve Irwinin kuolema tallentui televisiokameroille, koska hän oli parhaillaan kuvaamassa lapsille suunnattua luonto-ohjelmaansa. Joidenkin tietojen mukaan Irwinin kuolema tultaisiin mahdollisesti esittämään myöhemmin televisiossa, mutta sarjan tuottaja on kiistänyt tiedot valheina.

– Nauha tulee tuhota! Nauha on Steven kuoleman todistusaineistoa ja nyt se on vielä poliisin hallussa. Sitä ei tulla kuitenkaan koskaan julkaisemaan, vaan se tulee tuhota. En halua nähdä koskaan tuota materiaalia, sarjan tuottaja John Stainton totesi tänä aamuna Larry King -keskusteluohjelmassa.

Tuottajan mukaan kaikki tiedot kuvamateriaalin mahdollisesta julkaisemisesta ovat täysin valheellisia ja juorulehtien itse keksimiä. Varsinkin Australiassa ja Yhdysvalloissa erittäin suositun Irwinin kuolema on yhä pääaiheena useilla maailman uutiskanavilla.