Elton John haluaa tehdä hiphop-levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Elton John on vaihtamassa tutuksi tullutta ja hyvin menestynyttä musiikkityyliään ainakin hetkellisesti. Tulossa onkin mahdollisesti radikaali suunnanmuutos, kun Elton suunnittelee nimittäin julkaisevansa seuraavaksi hiphop-albumin.

Elton John kertoi Rolling Stone -lehden haastattelussa haluavansa yhdistää hittimelodiansa hiphop-biitteihin, mutta tarvitsee siihen alan tähtien apua. Hän haluaakin jatkossa tehdä yhteistyötä useiden tuttujen hiphop-tuottajien kanssa.

– Haluan työskennellä Pharrell Williamsin, Timbalandin, Snoop Doggyn, Kanye Westin ja Eminemin kanssa. Siitä voi tulla katastrofi tai se voi olla fantastista, mutta emme voi tietää ennen kuin kokeilemme, Elton John kertoi.

59-vuotias Sir Elton paljasti haastattelussa pitävänsä erityisesti Blackstreet -yhtyeen 90-luvulla julkaistusta No Diggity -hitistä ja Tupac Shakurin California Love -klassikosta.

Elton John ei ole täysin noviisi hiphop-rintamalla, sillä hän esitti viisi vuotta sitten Grammy -gaalassa duettona Eminemin kanssa tämän Stan -hitin. Eltonin uutta materiaalia kuullaan vielä tämän syksyn aikana.