Mick Jagger tarvitsee lisähappea keikoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Rolling Stones -yhtyeen 63-vuotias keulahahmo Mick Jagger on elävä todiste siitä, että vierivä kivikin voi sammaloitua. Veteraanitähti kertoi äskettäin, ettei aina muista omien kappaleidensa sanoja.

Lyriikat eivät ole kuitenkaan ainoa asia, joista papparaisten täytyy olla A Bigger Bang -kiertueensa keikoilla huolissaan, sillä Jagger tarvitsee keikoillaan myös lisähappea. Hänellä on lavan takana henkilökohtainen happipullo, josta rokkari käy naukkaamassa hieman lisävirtaa Keith Richardsin kitarasoolojen aikana.

– Lisähappi saa hänet palautumaan hengästymisestään nopeammin. Se pitää ilmatiet puhtaina ja antaa hänelle voimaa kestää myös keikan toinen puoliaika, sisäpiiristä paljastettiin Daily Star -lehdelle.

Lehden mukaan The Rolling Stones ei kuitenkaan ole ainoa yhtye, joka käyttää lisähappea keikoillaan.

– Monet laulajat käyttävät happipulloja lavan takana. Se on aika yleistä, Jaggerin tiedottaja valotti vahvistaessaan tiedot lisähapesta.