Ilmakitaran finaalista tuli nettihitti. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oulussa äskettäin ratkotun ilmakitaran maailmanmestaruuskilpailun voittajasuoritus on noussut yhdeksi netin katsotuimmista videoista. Tähän mennessä Ochi ”Dainoji” Yosuken finaaliveto on ladattu YouTube.com -palvelussa jo lähes 100.000 kertaa.

Dainoji ja Jetsin Are You Gonna Be My Girl –kappaleen tahtiin ilmakitaroitu esitys löytyy tästä. Yosuke toi ilmakitaransoiton maailmanmestaruuden ensimmäistä kertaa Japaniin perjantain finaalimittelössä Club Teatrissa.

13. Oulun Musiikkivideofestivaaleilla vieraili noin 11.000 kävijää. Viiden päivän aikana tapahtumassa nähtiin yhteensä 115 musiikkivideo- ja elokuvanäytöstä sekä aisteja kutkuttavia performanssispektaakkeleita ja teatteriesityksiä. Kotimaisessa musiikkivideokilpailussa ja -katselmuksessa nähtiin ennätykselliset 182 videota.