Krokotiilimiehen kuolema kostetaan eläimille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keihäsrauskun iskuun viime viikolla kuolleen televisiokasvo Steve Irwinin fanit ovat ilmeisesti päättäneet kostaa idolinsa kuoleman kyseisen eläinlajin edustajille. Australian rannoilta on nimittäin viikon sisällä löytynyt lukuisia tapettuja rauskuja.

– Se voi olla jonkinlaista kostoa tai sitten uudenlaista pelkoa, jota tapaus on nostattanut. Voi myös olla, että kyseessä on isku luontoa vastaan. Olemme erittäin pettyneitä siihen, että jotkut ihmiset voivat vahingoittaa villieläimiä noin, Wildlife Warriors -ryhmän Michael Hornby kertoi.

Keihäsrauskut ovat aggressiivisia vain ”nurkkaan ajettuna” ja niiden iskuihin on viime vuosina kuollut Australiassa vain pari ihmistä. Michael Hornby korostaakin, että Steve Irwin ei olisi missään tilanteessa hyväksynyt tällaista eläinten tappamista.

Steve Irwin haudattiin lauantaina pienessä yksityisessä seremoniassa.