Paris Hilton käytännön pilan uhriksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiljonääri Richard Branson tunnetaan yritysryppäänsä lisäksi myös hauskana miehenä, jolla on usein kepposet mielessään. Viimeksi toissapäivänä hän päätti tehdä tehdä käytännön pilan Paris Hiltonille, kun tämä oli saapumassa Bransonin pojan 21-vuotispäiville.

Paris tiedusteli isänniltä jo etukäteen, voisiko hän saapua syntymäpäivän kunniaksi järjestettyihin naamiaisiin Liisa Ihmemaassa -elokuvan Aliceksi pukeutuneeena, jotta hän varmasti erottuisi joukosta. Kun Richard Branson kuuli tiedustelusta, hän päätti pukea kaikki 60 tarjoilijaa Liisa Ihmemaassa -asuihin. Hiltonin saapuessa paikalle Branson kaatoi vielä niin sanotusti suolaa hänen haavoihinsa pyytämällä tältä drinkkiä.

Hulppeiden juhlien budjetti oli yli 200.000 euroa. Vieraita paikalla oli 300, ja joukossa oli kymmeniä superjulkkiksia. Paris Hiltonin lisäksi juhlissa kävivät myös prinssit William ja Harry, Williamin tyttöystävä Kate Middleton, supermalli Kate Moss ja rocktähti Bob Geldof. Sam Branson on nykyisin yksi Britannian tavoitelluimmista poikamiehistä.