David Hasselhoff: Prinsessa Diana oli ihastunut minuun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista tuttu näyttelijä-artisti David Hasselhoff paljasti eilen, että Prinsessa Diana halusi sänkyyn hänen kanssaan. Muutama päivä sitten Hasselhoff kertoi olleensa itse kiinnostunut Dianasta, mutta uusi väite asettaa tilanteen uuteen valoon.

He tapasivat hyväntekeväisyystapahtumassa Lontoossa vuonna 1993. Hasselhoff kertoi, että heidän välillään oli heti kipinää. Äskettäin vaimostaan eronnut 54-vuotias näyttelijä totesi, että hän ja Diana olisivat menneet pidemmälle, jos eivät olisi olleet naimisissa.

– Hän oli ihastunut minuun, koska olin niin pitkä. Minä olin ihastunut häneen, koska hän oli niin pitkä. Olimme molemmat kuitenkin naimisissa, mutta olisin mennyt pidemmälle, jos olosuhteet olisivat olleet toisenlaiset. Loppujen lopuksi halusin vain olla hänen ystävänsä ja hengailla hänen kanssaan, Hasselhoff kertoi.

David Hasselhoff paljasti asian tuoreessa Making Waves -omaelämänkerrassaan.