Lataa Dj Mobster feat. Paleface & Redrama single ilmaiseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

24-vuotias suomalainen hiphop-artisti Dj Mobster julkaisee Palefacen ja Redraman kanssa esittämänsä Still In Charge -yhteissinglen internetissä. Stara tarjoaa lukijoilleen nyt mahdollisuuden ladata single ilmaiseksi!

Radiossa hyvin soittoa saanut räväkkä kappale tarjoaa kuulijoille nopeita riimejä ja tiukkoja biittejä, jotka suorastaan pakottavat tanssilattialle. Single on ensimmäinen lohkaisu Dj Mobsterin tulevalta tuottaja-albumilta, jossa vierailee useita koti- ja ulkomaisia tähtiä.

Osallistu tästä myös kilpailuun, jossa palkintoina arvotaan tuotepalkintoja kaikkien kolmen artistin nimikirjoituksin varustettuina. Tutustu Dj Mobsterin verkkosivustoon osoitteessa www.djmobster.com.

Lataa ilmainen nettisingle Stara.fi sivun oikeassa laidassa olevasta bannerista!

HUOM! Ilmaislataus on loppunut!