Ylirasittunut Robbie Williams perui keikkojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toukokuusta saakka kiertueella ollut brittipoppari Robbie Williams on työskennellyt viime aikoina tiiviisti uuden albuminsa ja keikkojensa tiimoilta. Työtahti onkin ollut popparille liikaa, sillä hän on joutunut perumaan esiintymisiään ylirasitukseen vedoten.

Robbie perui maailmankiertueensa Aasian osuuden vedoten stressiin ja ylirasitukseen. Väliin jäävät marraskuun keikat Shanghaissa, Hong Kongissa, Bangkokissa, Singaporessa, Mumbaissa ja Bangaloressa. Robbien Close Encounters -kiertue on vasta puolivälissä, joten ylirasittuminen sattui pahaan aikaan.

Nyt poppari pitää muutaman viikon loman ja palaa sen jälkeen areenoille ensi kuussa Etelä-Amerikassa. Kiertue päättyy joulukuussa Australiaan.

Shanghai Daily -lehden mukaan Aasian kiertueen jatkuminen suoraan Euroopan turneeen jälkeen olisi ollut liian rasittavaa Robbien terveydelle. Kesän aikana noin 40 keikkaa heittäneen Robbien on nähnyt kiertueen aikana jo huimat kolme miljoonaa katsojaa.