Eminem julkaisee sittenkin uutta materiaalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artistiuraansa lopettamassa oleva hiphop-tähti Eminem siirtää sittenkin vielä eläkkeelle jäämistään. Niin sanotusti hanskat tiskiin jo iskenyt tähti on siirtynyt jälleen studion puolelle, ja tuloksena julkaistaan lähiaikoina uusi mixtape.

Marshall Bruce Mathers III tuottaa uutta materiaaliaan yhdessä Dj Whoo Kidin kanssa. Miesten uusi projekti on nimeltään The Re-Up, joka julkaistaan epävirallisesti ensi kuussa. Ennakkotietojen mukaan julkaisulla vierailevat myös Busta Rhymes ja Nas. Virallista albumijulkaisua ei tämänhetkisten tietojen mukaan ole kuitenkaan tulossa.

Mixtape sisältää täysin uutta Eminem-materiaalia, ja joukossa on myös Eminemin huhtikuussa ammutulle ystävälle omistettu kappale. D12-ryhmän jäsen Proof ammuttiin kuoliaaksi Detroitissa tämän ammuttua ensin sivullista miestä päähän.