Vaimo hakkasi Tom Jonesin mustelmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naistenkaatajana mainetta niittänyt supertähti Tom Jones ei ole enää parhaiden päiviensä veroinen hurmuri. Myös fyysisesti tuo Walesin tiikeri on jo parhaat päivänsä nähnyt.

49 vuotta Tompan tukena myötä- ja vastamäissä ollut vaimo Linda Jones on saanut kestää vuosien varrella miehensä lukuisia naisseikkailuja. Hän on kaikesta huolimatta seisonut miehensä vierellä, mutta syrjähyppyjen päätyessä lehtien sivuille vaimo on raivostunut kunnolla.

Jones paljasti haastattelussa, että eräänkin kerran hän oli yltä päältä mustelmilla vaimon raivonpuuskan jäljiltä.

– Hän hakkasi minut eräänä iltana. Pyysin anteeksi, mutta hänellä oli mukanaan kyseinen lehtijuttu. Käänsin hänelle poskeni ja hän iski täysillä. Sen jälkeen hän alkoi potkia minua ja otin iskut vastaan kuin mies.