Beyonce inhoaa kännyköitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child -yhtyeestä soolouralle ja leffamaailmaan laajentanut r&b-tähti Beyonce Knowles inhoaa matkapuhelimia. B’Day -albuminsa juuri julkaissut tähti on ilmoittanut jopa levy-yhtiölleen ja manageritoimistolleen, että hänelle saa soittaa korkeintaan kerran viikossa.

Kuka tahansa ei tosin voisi Beyoncelle kyseisistä yrityksistä soittaakaan, sillä hän on antanut puhelinnumeronsa vain neljälle ihmiselle, joilla on oikeus soittaa hänelle vain hätätapauksissa.

– Minulla on BlackBerry ja ehkä neljällä ihmisellä on sen numero. Kirjoitan myös tekstiviestejä silloin tällöin. En pidä siitä, että olen tavoitettavissa, Beyonce tunnusti.

– Minulla on viikottainen soittoaika levy-yhtiöni ja manageritoimistoni kanssa, joka on siis isäni, ja silloin pidämme tunnin pituisia neuvotteluja. Soitamme yleensä maanantaisin, sillä en halua, että ketään häiritsee minua loppuviikosta. Haluan elää elämääni.