Janet Jackson käytti vahingossa kokaiinia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jacksonien artistiperheessä kuohuu jälleen. Nyt Janet Jackson on tunnustanut kokeilleensa kokaiinia – tosin vahingossa. Artisti on paljasti, että hän on ottanut vahingossa nestemäistä kokaiinia, jonka hän luuli olevan yskänlääkettä.

Muutamia vuosia sitten Japanissa kiertueella ollut Janet kärsi kovasta kurkkukivusta ennen keikkaa ja lääkäri kertoi, että hänellä on lääkettä vaivaan.

– Hän antoi minulle jotain nestemäistä ainetta, ja se auttoi minua todella paljon, Janet kertoi losangelesilaisen radioaseman haastattelussa.

Vasta myöhemmin Janetille selvisi, että lääke oli todellisuudessa nestemäistä kokaiinia. Tämän jälkeen lääkäri tarjosi hänelle lisää samaista lääkettä ja Janet purskahti itkuun selittäessään, ettei halua sitä enää.