Kate Moss ja Pete Doherty harrastivat seksiä julkisella paikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan vieroitushoidossa oleva narkkarirokkari Pete Doherty sai sunnuntaina vieraakseen tyttöystävänsä, kun supermalli Kate Moss saapui visiitille The Priory -klinikalle. Pariskunta siirtyi nauttimaan aurinkoisesta säästä klinikan pihamalle, jossa meno yltyi pian hieman turhan kiihkeäksi.

Hieman ennen iltaseitsemää pihamaalle saapuneet silminnäkijät saivat huomata julkkisparin syleilemässä toisiaan kiihkeästi puiston penkillä. Ääntelystä ja käsien liikkeistä silminnäkijät päättelivät, että menossa oli ”selvästi seksiakti”. Pariskunta huomasi kuitenkin pian tulleensa yllätetyksi ja rauhoittuivat hieman. Moss poistui tämän jälkeen nopeasti paikalta.

Klinikalla hoidetaan huumeriippuvaisten lisäksi myös erilaisista seksiaddiktioista kärsiviä potilaita. Kate Mossin ja Pete Dohertyn tempaus ei ollut ainakaan hyväksi heidän toipumiselleen.

Kate Moss on bongattu klinikalta useita kertoja aiemminkin. Klinikan henkilökunnan mukaan hän saapuu ja poistuu ”kuin ninja”, eli hyvin huomaamattomasti.