David Beckham: Victoria tuhlaa kaikki rahani!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian tunnetuin julkkisfutari David Beckham on kyllästynyt vaimonsa Victoria Beckhamin hillittömään tuhlaukseen. David on paljastanut, että hänen vaimonsa on koukussa shoppailuun ja etsii tauotta lisäyksiä vaatekaappiinsa. Victoria pyrkii lepyttämään miestään, siis ostoksiensa maksajaa, ostamalla myös hänelle jotain.

– Victoria rakastaa shoppailua. Hän ostaa massoittain kalliita laukkuja ja vaatteita. Sitten hän sanoo ”Ostin sinullekin jotain” ja ojentaa minulle nahkaisen kaulakorun, joka maksoi ehkä euron, David kertoi brittiläisen Radio Onen haastattelussa.

Real Madrid -joukkueessa tällä hetkellä pelaava Beckham pelkää, että Victorian tuore nimitys Britannian vuoden julkkisäidiksi antaa lisäpuhtia shoppailuhimolle.

– Tuleeko hän juhlistamaan valintaansa tuhlaamalla lisää rahaa kenkiin ja laukkuihin? Aivan varmasti! Hän kuitenkin ansaitsee tuon nimityksen, koska hän on mahtava.

Perheessä on kolme lasta, Brooklyn, Romeo ja Cruz.