Fergie : London Bridge

Singlet · Stara.fi

Black Eyed Peas -yhtyeen keulahahmo Stacy Ann Fergusonin, eli tutummin Fergien, soolosingle London Bridge esittelee suhteellisen tumman Fergie-soundin. Single on lohkaistu 20. syyskuuta julkaistavalta The Dutchess –albumilta.

Tyylillisesti tässä kappaleessa häiritsee hieman, että se seuraa hyvin läheisesti Kelisin taannoista Bossy -singleä. Kopioksi tätä on turha väittää, mutta samankaltaisuutta on hieman liian kanssa. Toivottavasti tulevalla albumilla on mukana myös muunlaisia viisuja. Levyn on tuottanut Fergien BEP-bändikaveri Will.i.am, jolla on kyllä hittikaava hallussa.

Kappaleena London Brigde on ihan kelvollista lantionheilutuspoppia, ja se toimiikin tanssilattialla yllättävän hyvin muiden r&b-raitojen välissä. Varsinkin kertosäe saa lattialla liikettä aikaan, ja siitä rapsahtaakin heti ylimääräinen piste.

Soundillisesti tämänkin viisun taustalla on nykytrendin mukaisesti orgaanista soundia, tosin loopattuna. Taustan torvisoundi toimii lisäksi kuin nenä päässä.

Pisteet 4/5