Poliisi tutkii Potter-tähden kotibileitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituista Harry Potter -elokuvista tutuksi tullut näyttelijä Rupert Grint juhlisti 18-vuotispäiväänsä railakkailla syntymäpäiväjuhlilla. Kemut eivät kuitenkaan menneet ihan odotetusti, sillä juhlien jälkeen eräs mukana ollut naisvieras väitti tulleensa seksuaalisesti ahdistelluksi.

Kotibileissä mukana ollutta 18-vuotiasta Joshua Lodgea syytetään nyt naisen seksuaalisesta ahdistelusta. Poliisi tutkii parhaillaan syntymäpäiväjuhlien tapahtumia.

– Voin vahvistaa, että tutkimme väitettyä vakavaa seksuaalista ahdistelua, joka tapahtui 9. syyskuuta, Hertfordshiren poliisi kertoi Daily Star -lehdelle.

Rupert Grintin oikea syntymäpäivä oli 24. elokuuta, mutta hän juhli ystävineen syntymäpäiviään vasta 9. syyskuuta kotonaan Hertfordshiressä. Juhlakalu on luonnollisesti kauhuissaan syytöksistä.

Harry Potter -tarinoiden kirjoittaja JK Rowling kertoi eilen, että viimeisen Potter-kirjan kirjoittaminen on jo puolivälissä. Hänen mukaansa kirjoitettua materiaalia on jo huimat 750 sivua. Kirjan nimi on vielä valitsematta, sillä Rowlingilla on mielessään kaksi vaihtoehtoa.