Britney rappaa uudella levyllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears työstää parhaillaan jo seuraavaa albumiaan, vaikka perheeseen syntyi toinen lapsi vain reilu viikko sitten. Lapsen nimeksi uumoiltiin tulevan Sutton Pierce Federline. Välittömästi tämän jälkeen joku varasi poikalapsen nimen verkkotunnukseksi.

Nyt Britneyn seuraavasta albumista on vuotanut joitain tietoja julkisuuteen levyn tuottajan J.R. Rotemin kautta. Hän kertoi musiikkikanava MTV:n haastattelussa, että albumista on tulossa raju levy, joka nostaa Britneyn uran täysin uudelle tasolle. Lisäksi hän valotti hieman albumin sisältöä.

– Voin kertoa, että siinä tulee olemaan tanssikamaa, slovareita, taiteellisempaa materiaalia ja klubikappaleita. Hän jopa rappaa hieman, Rotem kertoi MTV:lle.

Britneyn seuraavan albumin julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.