Crazy Cool Hitmix

Albumit · Stara.fi

80-luvulla menestystä kahmineen Boney M -yhtyeen klassikkohitit ovat päässeet jälleen kierrätykseen, kun DJ Andersson ja Ma Baker ovat työstäneet levyllisen uudelleenmiksattuja hittiviisuja.

Levyllä on mukana mainio otos yhtyeen suurimmista hiteistä ja covereista, joita on lainattu mm. Bob Marleyltä. Levyltä löytyvät esimerkiksi sellaiset hitit kuten Daddy Cool, Sunny, Rasputin, Rivers Of Babylon, Kalimba De Luna, Hooray Hooray! It’s A Holi-Holiday ja No Woman No Cry.

Soundipuolella albumi on kovin heppoinen ja ohut, ja se tuo mieleen lähinnä alkuperäisten kappaleiden soundit. Siinä mielessä alkuperäisille on annettu kunniaa, mutta mieluummin niitä kuuntelisi siinä tapauksessa originaaleina versioina. Tälle platalle olisi toivonut hieman nykyaikaisempaa tuhdimpaa soundia, joka olisi kuulostanut myös tanssilattialla hyvältä.

Levyn kappaleet on miksattu valmiiksi yhteen, joten kotikemuihin tai vaikkapa ravintolan alkuiltaan tämä lätty sopii mainiosti. Toki tässä on hyvä vaihtoehto myös tiskijukan ”pitkään vessataukoon”, kun levy tanssittaa kansaa vaikka tunnin yhteen menoon.

Pisteet 3/5