NHL 07 avaa konsolien lätkäkauden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sopivasti jääkiekkokauden alkajaisiksi julkaistaan konsolipelien lätkäkunkku NHL 07. Electronic Artsin julkaiseman sarjan viidestoista peli ilmestyy kaupan hyllyille USA:ssa ja Euroopassa ammattilaisliigan treenikauden käynnistyessä ja vie pelaajan kaukaloon NHL-tähtien johdattamana.

Electronic Artsin mukaan NHL 07 edustaa murroshetkeä konsolikiekon historiassa. Pelin hallinta on kehittynyt entistä kokonaisvaltaisemmaksi, sillä vapaus ja hallittavuus ovatkin ominaisuuksista avainasemassa. Uudella EA SPORTS Skill Stickillä pelaajalla on mahdollisuus pelata jääkiekkoa kuin jäällä konsanaan, irrottamatta otettaan analogitikuista. Vasen tatti ohjaa luistimia ja oikea mailaa.

Pelissä on myös useita muita uusia ominaisuuksia, kuten uudistettu ulkoasu ja parannettu tekoäly. Lisäksi animaatiot luovat pelaajia, jotka näyttävät ja pelaavat reaalimaailman vastakappaleidensa tavoin.

NHL 07:ssa kuullaan nyt ensimmäistä kertaa kotimaista musiikkia. Bloodpit-yhtyeen kappale Platitude tuo peliin taistelun tunnelmaa ja soi useassa kohtaa peliä.