Nightwish julkaisee mobiililehden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen raskaamman rockin kärkinimiin kuuluva Nightwish julkaisi eilen yhtyeen virallisen mobiililehden. Matkapuhelimiin tilattava fanilehti sisältää yhtyeen itsensä tuottamaa sisältöä, kuten Tuomas Holopaisen fanitervehdyksen, itse sävelletyn ja soitetun soittoäänen sekä kesän harjoitusleiriltä otettuja taustakuvia. Mobiililehti sisältää myös viimeisimmät uutiset sekä yhtyeen jäsenten esittelyt.

Kesän alussa Nightwish otti käyttöönsä henkilökohtaisen videobloginsa, jota on ollut mahdollisuus seurata yhtyeen kotisivujen kautta. Videoblogi on osoittautunut menestykseksi, sillä kuukausittaiset videoiden katsojamäärät ovat liikkuneet kesäkuukausina noin 200.000 latauksen tuntumassa.

Nightwish-mobiililehti vol 1. on tilattavissa käsipuhelimiin yhtyeen verkkosivuston kautta. Myöhemmin syksyllä lehti julkaistaan myös muutamissa muissa valikoiduissa Euroopan maissa sekä Venäjällä, jossa yhtye nauttii voimakkaasti kasvavaa suosiota.