Keith Richards juopotteli piraattielokuvan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen kitaristi Keith Richards näyttelee seuraavassa Pirates Of The Caribbean -elokuvassa, jossa hän esittää päähenkilö Johnny Deppin isää. Richards aiheutti kuitenkin pahennusta, kun kyseistä roolisuoritusta kuvattiin kesän aikana.

Rocktähti nautti nimittäin alkoholituotteita niin paljon, että elokuvan ohjaaja joutui tukemaan räkäkännnissä olevaa tähteä, jotta tämä olisi pysynyt pystyssä. Juovuksissa paikalla ollut Richards sai kuitenkin lopulta kuvattua lyhyen cameo-roolinsa elokuvassa. Parhaillaan amerikkalaismedioissa kyselläänkin, että muistaako Keith Richards mitään roolisuorituksestaan.

Davy Jonesin roolissa nähtävä Bill Nighy kertoi Empire Online -julkaisulle, että Richards oli jo juopunut, kun tuotantotiimi haki hänet asuntovaunustaan kuvauksiin. Tuolloin ohjaaja Gore Verbinski joutui tukemaan kitaristia, että hän olisi pysynyt pystyssä. Richardsin kerrotaan todenneen tilanteessa: ”Jos halusitte selvän miehen, teitte väärän valinnan”.