Jackass -tähdille miljoonien henkivakuutukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen Jackass -sarjan tähdet ovat ottaneet suuret henkivakuutukset toisen täyspitkän elokuvansa kuvauksia varten. Ryhmän keulahahmo Johnny Knoxville ja muut jäsenet pelkäsivät kuolevansa leffan kuvauksissa, joten he vakuuttivat itsensä 5 miljoonan euron arvosta.

Knoxville, Bam Margera ja Steve-O tekevät työkseen huimia ja vaarallisia temppuja, ja tulevassa Jackass 2 -elokuvassa nähdään aiempaa vaarallisempia tempauksia. Tosin jo aiemminkin on hengenlähtö ollut lähellä.

– Olen ollut muutaman kerran lähellä kuolemaa. Eräässä tempussa räjähti raketti, ja yli 30 senttinen raudanpala lensi ihan vierestäni. Se oli todella lähellä, Johnny Knoxwille kertoi.

Raketin osa olisi voinut lävistää Knoxvillen. Kuvanauhojen tarkemmassa tutkimuksessa selvisi, että välimatkaa miehen ja rautapalan välillä oli vain noin 30 senttiä. Studio kuitenkin ihmettelee huimapäiden halua ottaa itselleen näin suuret henkivakuutukset.

Stara tapasi Johnny Knoxwillen viime vuonna Lontoossa. Lue haastattelu tästä!