Krokotiilimiehestä tehdään elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten traagisesti rauskun iskuun kuolleen Steve Irwinin tarina nähdään mahdollisesti lähitulevaisuudessa valkokankaalla. Irwinin ystävä Russell Crowe neuvottelee parhaillaan Krokotiilinmetsästäjä -elokuvan tekemisestä Universal Studiosin kanssa, ja on ilmoittanut haluavansa leffan päärooliin.

42-vuotiaan Oscar-voittaja Crowen mielestä elokuva olisi mainio kunnianosoitus hänen edesmenneen ystävänsä elämäntyölle.

– Russellille tässä ei ole kyse rahasta, vaan hän haluaa kunnioittaa ystävänsä muistoa. Steve kertoi Crowelle, että haluaisi hänet pääosaan, jos hänen elämästään joskus tehtäisiin elokuva, sisäpiiristä kerrottiin In Touch -lehdelle.

Russell Crowe oli läsnä keskiviikkona järjestetyssä muistotilaisuudessa videon välityksellä. Paikalla olivat myös Australian pääministeri John Howard sekä näyttelijät Kevin Costner ja Cameron Diaz.