DJ Mobster feat. Paleface & Redrama : Still In Charge

Singlet · Stara.fi

Dj Mobster, eli Hermanni Kovalainen, on suhteellisen uusi tulokas kotimaisella artistirintamalla, vaikka mies onkin toiminut jo pitkään dj/tuottajana. Esimerkiksi Palefacen keikkadjnä aiemmin bongattu kyky on nyt julkaisemassa ensimmäistä tuottaja-albumiaan.

Still In Charge -single on yllättävän tarttuva hiphop-raita, jossa vierailevat Paleface ja Redrama. Se on samalla ensimmäinen lohkaisu albumilta, jossa tulee vierailemaan useita koti- ja ulkomaisia alan tähtiä.

Biisin aloittava filli on lainattu Tone Locin legendaarisesta Wild Thing -hitistä, ja se nostaakin tunnelman nopeasti kattoon. Ensimmäisenä mikrofonin varressa kuultava Paleface toimii myös tuttuun tapaan todella hyvin. Taustalla biitti rullaa tasaisen yksinkertaisesti, mutta tyylillä. Taustan huilusoundi tuo tyylikkyydessään mieleen DJBB:n tuotokset.

Loppuosan aloittava scratch-soolo tuo ripauksen old schoolia, sillä nykyään vallalla olevassa hiphopissa tuollaiset soolot eivät ole ainakaan liian yleisiä. Kertosäkeessä mennään puolestaan kovaa ja tyylikkäästi. Kundien vokaalit sopivat mainiosti kimppaan ja melodiakin toimii kiitettävästi. Dj Mobster saa takuulla artistiuransa hyvin käyntiin tällä singlellä.

HUOM! Tämä single on ladattavissa ilmaiseksi perjantaihin 29. syyskuuta saakka Stara.fi sivustolta!

Pisteet 4/5