Kevin Federline hylkäsi ”hittinsä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin aviomies Kevin Federline on yllättäen jättänyt PopoZao -esikoissinglensä pois Playing With Fire -esikoisalbumiltaan. Kappale sai alusta saakka murskaavaa kritiikkiä lähes joka suunnalta ja se asetti Federlinen hiphop-uran naurunalaiseksi.

Nyt Kevin pyrkii ottamaan pesäeroa vanhempaan materiaaliinsa ja palauttamaan samalla ropissutta katu-uskottavuuttaan. Lokakuun lopussa julkaistavalla esikoislevyllä PopoZao on korvattu Kevinin duetolla vaimonsa Britney Spearsin kanssa. Kappaleen nimeksi tulee Crazy, WENN paljasti eilen.

Kevin Federline esitti elokuussa Teen Choice Awards -tapahtumassa Lose Control -singlensä, ja sai jälleen murska-arvostelut yleisöltä ja musiikkiammattilaisilta. Tulossa on siis varsin mielenkiintoinen albumi. Video kyseisestä esityksestä alla.