Laguna Beach -tähti pidätettiin jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laguna Beach -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Jason Wahler on pidätetty jo toisen kerran kuukauden sisällä. Tällä kerralla hänet pidätettiin Los Angelesissa perjantaina iltapäivällä ja päästettiin vapaaksi seuraavana päivänä 20.000 dollarin takuita vastaan. Pidätyksen syytä ei vielä kerrottu.

Wahler pidätettiin edellisen kerran kolme viikkoa sitten New Yorkissa sekavasta käytöksestä, huumausaineen hallussapidosta, pidätyksen vastustamisesta ja lahjonnasta epäiltynä.

Mies oli seissyt keskellä katua ja aiheuttanut yleistä sekasortoa. Poliisin tultua paikalle hän vastusti käsirautojen asettamista. Ruumiintakastuksesta hänen taskustaan löydettiin lisäksi kokaiinia. Tämän jälkeen Wahler yritti vielä lahjoa poliisin päästämään hänet vapaaksi.