Poliisi tutkii Big Brotherin tapahtumia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Subtv:n ohjelmistossa esitettävän Big Brother –ohjelman tuotantoryhmälle ilmoitettiin tänään, että poliisi on aloittanut esitutkinnan viime viikon torstain ja perjantain välisen yön tapahtumista. Samalla kilpailija Mika poistettiin talosta.

Tuottaja Mikko Räisäsen mukaan poistamalla Mika talosta hänelle annetaan paras mahdollisuus selvittää asia viranomaisten kanssa. Poliisi ilmoitti esitutkinnasta tuotantotiimille tänään myöhään iltapäivällä. Mika pakkasi tavaransa ja poistui talosta saman tien.

– Näin on järkevintä nimenomaan Mikan kannalta. Jos hän olisi jäänyt taloon, olisivat hänen mahdollisuutensa tähän selvitystyöhön oleellisesti heikommat, Räisänen painotti kanavan tiedotteessa.

Big Brotherin tuotantotiimi suhtautui tapahtuneeseen äärimmäisen vakavasti ja etsi ratkaisua tapahtuneeseen heti perjantaiaamusta lähtien. Päätöstä ei haluttu tehdä hätiköiden tai kevyin perustein. Tapahtunut on nyt viranomaisten käsissä ja tuotantoryhmä keskittyy palauttamaan rauhan Big Brother -taloon.