Paris Hilton voi saada vankeutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton sai eilen oikeudessa syytteen rattijuopumuksesta. Hän jäi 7. syyskuuta kiinni ajettuaan loistoautoaan 0,8 promillen humalassa Los Angelesissa, eli täsmälleen rattijuopumusrajalla.

Pahimmillaan Parisia voi odottaa puolen vuoden vankilatuomio ja tuhannen dollarin sakot. Käytännössä maksimirangaistusta tullaan tuskin määräämään, sillä yleensä ensikertalainen selviää sakoilla, hoitojaksolla ja ehdollisella vankeudella.

– Syytteet ovat yhtenevät Kalifornian lain ja tapauksen olosuhteiden kanssa, poliisin edustaja kertoi.

Hiltonin pidätykseen osallistui peräti seitsemän poliisia ja se aiheutti suoranaisen paparazzien joukkokokouksen paikallisen poliisiaseman edustalla. Parisin sisko Nicky haki isosiskonsa myöhemmin pois pidätyssellistä.

Seuraavana päivänä Hilton kertoi paikallisella radioasemalla olleensa hakemassa hampurilaista, kun hänet pysäytettiin. Pysäytyksen syyksi poliisi kertoi holtittoman ajamisen ja mahdollisen ylinopeuden. Paris kertoi juoneensa vain yhden Margarita-drinkin tuona iltana.