Russell Crowe kiistää Krokotiilimies -leffahuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijä Russell Crowe on kiistänyt medioissa esitetyt tiedot siitä, että hän olisi halukas näyttelemään edesmennyttä ystäväänsä Krokotiilimiehestä kertovan elokuvan pääosassa.

– Tiedot eivät pidä miltään osin paikkaansa. Tämä on vain yksi osa siitä pa****ta, jota mediat julkaisevat. Ystäväni ruumis on vielä lämmin, ja minua syytetään hänen kuolemallaan rahastamisesta. Se suorastaan ällöttää minua, Crowe raivosi Coming Soon -julkaisun haastattelussa.

Rauhoituttuaan Crowe myönsi, että hänen mielestään Krokotiilimiehen tarinassa olisi aihetta elokuvaan, kunhan aika on siihen kypsä.

– Hän eli uskomattoman elämän. Steve varttui isovanhempiensa matelijapuistossa, josta hänen intohimonsa kasvatti Australian mahtavimman eläintarhan.

Tänään julkaistujen tietojen mukaan Crowen maine ahneena näyttelijänä ei ole välttämättä tuulesta temmattu. Hän nimittäin keskeytti keväällä ohjaaja Baz Luhrmannin tuoreimman elokuvan kuvaukset, koska ei saanut tarpeeksi palkkaa. Hänen tilalleen palkattiin lopulta toinen australialainen näyttelijä Hugh Jackman, Hollywood Reporter uutisoi.

– En vain voinut tehdä elokuvaa ympäristössä, joka kärsi liian pienestä budjetista. Teen kyllä hyväntekeväisyyttä, mutta en isoille elokuvastudioille, Crowe kertoi.