Tosi-tv -hiphop-tähden lapsi kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Joseph Simmons, eli legendaarisesta Run DMC -yhtyeestä tutuksi tullut ja sittemmin soolouraakin tehnyt Rev Run, kertoi viime vuonna omassa Run’s House -realitysarjassaan, että hänen vaimonsa Justine odottaa lasta.

Vaimo synnytti viime viikolla, mutta onnellisesta perhetapahtumasta tuli pian tragedia, kun keisarinleikkauksella maailmaan tullut lapsi kuoli heti synnytyksen jälkeen, TMZ.com uutisoi.

Justinen raskautta seurattiin ja synnytystä odotettiin tiiviisti realitysarjan kautta, joten lapsen kuolema on koskettanut laajasti ohjelman ja Simmonsin faneja.

Realitysarjan kuvausryhmä oli synnytyksen aikaan mukana sairaalassa, mutta vielä ei ole tietoa oliko ryhmä seuraamassa myös synnytystä, tai tullaanko tilanteesta kuvattua materiaalia esittämään ohjelmassa. Yhdysvalloissa on jo alustavasti veikattu sarjan päättyvän tapauksen jälkeen.