24-sarjan tähti koulukiusaajana Paris Hiltonin musiikkivideossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkiuralle siirtyneen Paris Hiltonin tuoreen Nothing In This World -kappaleen musiikkivideossa on aiheena koulukiusaus. Uuden singlen videossa nähdään myös näyttelijä Elisha Cuthbert, joka tunnetaan paremminkin 24 -televisiosarjan Kim Bauerina.

Myös elokuvissa uraa tehnyt näyttävä Elisha Cuthbert tekee videossa vain muutaman sekunnin pituisen cameo-roolin. Hän on heti videon alussa mukana kiusaamassa videon päätähtenä toimivaa nuorta miestä. Elisha kannustaa koulun kovista tunkemaan pojan pään uudelleen wc-pönttöön.

– Do it again, hah hah, Elishan lyhyet vuorosanat kuuluvat.

Pian koulun opettajana nähtävä Paris Hilton saapuu pojan avuksi ja luuserista tuleekin nopeasti koulun kuumin poikamies. Kappaleen teema onkin ”Sometimes Loser Wins – Dare To Dream”. Itse kappale on yllättävän tarttuva popralli.

Stara tapasi Elisha Cuthbertin taannoin Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä!