HIM julkaisee harvinaisuuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestynein rockyhtye HIM yllättää fanit julkaisemalla kaksi uutta albumia. Marraskuuta ensimmäisenä päivänä julkaistaan harvinaisuuksia sisältävä Uneasy Listening Vol. 1 ja jatkoa seuraa ensi keväänä Uneasy Listening Vol. 2 –albumin muodossa.

Levyiltä löytyy arkistojen aarteita yhtyeen pitkän uran varrelta. Kyseessä on kahden albumin kokonaisuus ja levyt esittelevät HIM-yhtyeen kaksi ääripäätä niin sentimentaalisen kuin rokkaavan puolen.

Uneasy Listening Vol. 1 on sunnuntaiaamujen musiikkia ja keväällä julkaistava Uneasy Listening Vol. 2 puolestaan lauantai-iltojen, Ville Valo kertoo.

– Suurin osa albumin biiseistä on julkaistu aikoinaan singleillä, joita on jo vaikea löytää. Tästä johtuen monet fanit ovat kyselleet vuosien varrella mistä näitä kappaleita voi saada. Kyseessä on myös valikoima bändille tärkeitä kappaleita, joita tehdessä olemme saaneet toteuttaa musiikillisia perversioitamme, Valo summaa.

Sarjan ensimmäinen julkaisu Uneasy Listening Vol. 1 sisältää akustisia versioita tutuista HIM-hiteistä, sekä viisi ennenjulkaisematonta biisiä Valon omista arkistoista. Albumi keskittyy balladeihin ja kappalevalinnat levylle on tehnyt maestro itse. Levyn uniikkia tunnelmaa HIMin keulahahmo kuvaa kommentilla ”Uneasy Listening Vol. 1 –albumilla HIM liikkuu iskelmäkulttuurista irvokkaaseen elektroon”.

Ensimmäisen albumin kappaleet ovat seuraavat:

THE SACRAMENT (Disrhythm Remix)

THE FUNERAL OF HEARTS (Acoustic Version)

JOIN ME IN DEATH (Strongroom Mix)

CLOSE TO THE FLAME (Rappula Tapes)

IN JOY AND SORROW (String Version)

IT’S ALL TEARS (Unplugged Radio Live)

WHEN LOVE AND DEATH EMBRACE (AORMJ Edit)

BURIED ALIVE BY LOVE (Deliverance Version)

GONE WITH THE SIN (O.D. Version)

SALT IN OUR WOUNDS (Thulsa Doom Version)

PLEASE DON’T LET IT GO (Acoustic Version)

ONE LAST TIME (Rockfield Madness Mix)

FOR YOU (Unplugged Radio Live)

THE PATH (P.S. Version)

LOSE YOU TONIGHT (Thulsa Doom Extended Dub)